Geen maatregelen na ongelukken Willemstunnel: ‘Mensen moeten niet denken dat ze Verstappen zijn’

ARNHEM - Het aantal ongelukken in de Willemstunnel in Arnhem blijft zich maar opstapelen. Desondanks is de gemeente Arnhem niet van plan maatregelen te nemen die dat aantal omlaag moeten brengen. ,,Bijna alle ongelukken komen door te hard rijden. Mensen overschatten hun rijgedrag en onderschatten de bocht”, zegt woordvoerder Carlo van der Borgt van Verkeerswethouder Roeland van der Zee. 

30 reacties

 • roberto

  2 jaar geleden
  De pijlen op de weg en op het bord geven aan RECHTDOOR andere richtingen en nu blijkt in de tunnel een linker bocht te zitten.Dom toch?
 • ArnhemWijs

  2 jaar geleden
  Alle critici die zeggen dat tunnel onveilig is moet mond worden gesnoerd. Dit is veiligste tunnel met die rondingen aan de zijkanten. Beter over de kop dan frontaal tegen beton op hoge snelheid...! Zelden daarom ernstig lichamelijk letsel tot gevolg 
 • Eelco .

  2 jaar geleden
  Als je ergens niet bekend bent, moet je niet op het randje proberen te rijden. Je doet het dan net iets langer aan, tenminste wel als je enig verstand hebt. Ook Max Verstappen gaat het eerste rondje op een nieuw circuit niet meteen voluit.
 • Fred Schuit

  2 jaar geleden
  Ik vind het een heerlijke tunnel. Prachtig om te zien dat die koekers eens boontjes om hun loontje krijgen met hun achterlijke weggedrag. Edoch, het is niet te hopen dat ze anderen, die niet zo achterlijk rijden, meenemen. 
 • Arnhemmer

  2 jaar geleden
  Gewoon 50 rijden, dan is er niets aan de hand. Ik rij elke dag door de tunnel.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.