Volledig scherm
In een woning aan de Van Galenstraat in Arnhem is woensdagochtend een lichaam aangetroffen. © Timo Bouman / Persbureau Heitink

Geen misdrijf in het spel bij dood Arnhemmer in woning Presikhaaf

ARNHEM - De man die woensdagochtend dood werd gevonden in een flatwoning aan de Van Galenstraat in de Arnhemse wijk Presikhaaf is niet door een misdrijf om het leven gekomen. Dat concludeert de politie na forensisch onderzoek in Elst.

De politie nam woensdag een kijkje in de woning van de man nadat buren de avond tevoren hun zorgen om hun medeflatbewoner hadden uitgesproken tegen werknemers van Volkshuisvesting Arnhem, de verhuurder van de portiekflat op de hoek van de Keulse Slag. In het appartement vonden agenten de overleden bewoner.

Buren meldden dat ze de man al maanden niet meer hadden gezien. Aanvankelijk waren ze in de veronderstelling dat hij op vakantie naar Spanje was, maar naarmate de tijd vorderde, sloeg bezorgdheid toe. Hoe lang de Arnhemmer dood in zijn huis heeft gelegen, is niet duidelijk. Een politiewoordvoerder houdt het op ‘langere tijd’.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.