In een woning aan de Van Galenstraat in Arnhem is woensdagochtend een lichaam aangetroffen.
Volledig scherm
In een woning aan de Van Galenstraat in Arnhem is woensdagochtend een lichaam aangetroffen. © Timo Bouman / Persbureau Heitink

Geen misdrijf in het spel bij dood Arnhemmer in woning Presikhaaf

ARNHEM - De man die woensdagochtend dood werd gevonden in een flatwoning aan de Van Galenstraat in de Arnhemse wijk Presikhaaf is niet door een misdrijf om het leven gekomen. Dat concludeert de politie na forensisch onderzoek in Elst.

4 reacties

 • H.J. Duivenbooden

  2 jaar geleden
  Eerst lezen wat de situatie is van de man. Hij was vaak lange tijd weg. Maar als hij zijn buren altijd op de hoogte had gebracht als hij weg ging dan was dit niet gebeurt. Maar sommige mensen willen geen contact.
 • Noa

  2 jaar geleden
  Wat ik begreep lag er een hele stapel post. Mensen die veel weg zijn naar het buitenland hebben over het algemeen een nee- nee sticker. En ook niet iedereen zit te wachten op sociale controle. Het is hoe dan ook triest voor de mensen die hem wel kennen. Je blijft je toch afvragen waarom niemand eerder aan de bel trok, klinkt zo eenzaam (terwijl hij dat misschien niet was).
 • Uit op (re)acties!

  2 jaar geleden
  Mening? Kortzichtigheid en ondoordacht. 
 • Uit op (re)acties!

  2 jaar geleden
  Wat een gekke reactie. Als de man veelal in het buitenland verblijft, dan denk je toch niet gelijk dat die dood is als je 'm even niet ziet. Ik zie mijn buren ook niet alle dagen/weken. En wij zijn heel sociaal allemaal.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. IOC-voorzitter: 'Vraag is niet of, maar hoe Spelen doorgaan'
  Play

  IOC-voorzitter: 'Vraag is niet of, maar hoe Spelen doorgaan'

 2. Agenten zoeken naar slachtoffer van beroving in Sonsbeekpark
  Play

  Agenten zoeken naar slachtof­fer van beroving in Sonsbeek­park

Arnhem e.o.