De Engelse meester-kok Jamie Oliver op archiefbeeld.
Volledig scherm
De Engelse meester-kok Jamie Oliver op archiefbeeld. © ANP

Geen pizza’s van Jamie Oliver meer in Arnhem, personeel restaurant ‘enorm emotioneel’

ARNHEM - De eigenaren van de Jamie Oliver’s Pizzeria-vestigingen in Arnhem en Tilburg hebben de deuren van de restaurants een jaar na opening alweer gesloten. Woensdag waren beide zaken voor het eerst dicht, nadat manager en eigenaar Souad El Hamdaoui een dag eerder het personeel persoonlijk van het droeve nieuws op de hoogte had gebracht.

16 reacties

 • Fred Schuit

  3 jaar geleden
  Pizza! Dat is een werelds idee!Je breekt je nek over pizzatenten tegenwoordig. Als de kwaliteit abominabel is, de prijzen hoog en het personeel ongastvrij, dan kan het natuurlijk niet anders dan dat ook deze tent op de fles gaat.
 • HJ Harderwijk

  3 jaar geleden
  Jamie Oliver's Diner in Rotterdam heeft het eerste jaar niet eens volgemaakt. Het blijkt dus niet zo eenvoudig om een restaurant neer te zetten onder het Jamie Oliver-merk. Voor zover ik weet heeft Jamie in Engeland zelfs privé garant moeten staan voor de keten(s) omdat deze anders zeker om waren gevallen. Persoonlijk denk ik dat het merk Jamie Oliver in Nederland niet zo sterk (meer) is. Als je concept dan niet aansluit bij de wensen (zoals Jamie's Diner) of op een minder goede locatie zit met veel andere concurrenten op betere plekken, dan red je het niet. Sneu voor alle betrokkenen.
 • Kleinnagelbrink

  3 jaar geleden
  Pizza eet je bij een Italiaan, niet bij een Turk, niet bij een Tunesier,  Marokkaan, Egyptenaar, Nederlander.  Je eet toch ook niet Chinees bij een Turk?   Geldt voor mij voor bijna elke keuken, eet bij de oorspronkelijke afkomst Anders is het altijd net niet ............. Hoeft niet echt slecht te zijn,maar ik wil authentiek  eten en geen geknutsel en creatief gedoe
 • Patrick

  3 jaar geleden
  Azijn kunt u tenslotte overal kopen.
 • Wim

  3 jaar geleden
  Nooit geweest, maar de reacties hier spreken boekdelen. Het lijkt dus makkelijk winstgevend te maken met beter management die ook beter personeel aanneemt.
 1. Kamerverhuurbedrijf begon met opa Feike: vier broers en hun ‘paleizen voor gewone mensen’
  PREMIUM
  de huisbazen
  1

  Kamerver­huur­be­drijf begon met opa Feike: vier broers en hun ‘paleizen voor gewone mensen’

  ARNHEM - Niet iedereen kan een bod van 2,5 miljoen euro weerstaan. De vier Arnhemse broers Dubbelman doen het. Vastgoedinvesteerders willen miljoenen neertellen, maar de broers slaan het bod vriendelijk doch vastberaden af. De vier huizen in de Parkstraat in het Spijkerkwartier, de hippe wijk van Arnhem, zijn niet te koop. Het kamerverhuurbedrijf is een voortzetting van een familietraditie. Die begon met hun opa Feike en oma Geertruida van der Heide.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.