Het interieur van Fort Vier, met uiterst rechts Sander Wind.
Volledig scherm
PREMIUM
Het interieur van Fort Vier, met uiterst rechts Sander Wind. © Gerard Burgers

Geen restaurant, geen bistro, geen lunchroom; FortVier is alles tegelijk

ARNHEM - Arnhem-Zuid is een groot horecapaviljoen rijker. FortVier, aan het water in Schuytgraaf, ging op 4 januari in stilte open en is een maand later al goed op stoom. ,,Mensen in Arnhem-Zuid kunnen vanaf nu rollend naar huis.”

2 reacties

 • Franck

  1 jaar geleden
  Geregistreerd alcohol drinken...slaap lekker verder. Ga de grens over richting Belgie of Duitsland dan zie je dit praktisch niet. Vreemd, slapen wij dan zo erg dat wij niet zien dat wij hiermee sporen van (gevoelige) data achter laten? 
 • Mattie

  1 jaar geleden
  Geen cash dat scheelt ook nog weer eens klanten en hoeft het personeel niet zo hard te werken zodat ze geen burn-out krijgen. Bedoelt hij dat er mee?
 1. Mijn moeder ziet zichzelf al met zo’n grote gouden ketting door de straten lopen
  PREMIUM
  column anwar burgert in

  Mijn moeder ziet zichzelf al met zo’n grote gouden ketting door de straten lopen

  Iedereen die geen werk of inkomen heeft, krijgt hulp van de overheid om te kunnen leven. Een mooie regel hier in Europa. Voor sommigen is het de enige manier om een inkomen te hebben. Voor de ander is het een ondersteuning tot hij aan het werk kan. Jammer genoeg zijn er ook mensen die het gebruiken als een extra inkomen. Naast het dikke inkomen dat ze stiekem verdienen, door zwart te werken.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.