Drukte, straatracen en politiecontroles: er was de afgelopen weken veel te doen om de Arnhemse Rijnkade. Omwonenden klagen over overlast, maar de gemeente Arnhem ziet af van verkeersdrempels om weggebruikers langzamer te laten rijden.
Volledig scherm
Drukte, straatracen en politiecontroles: er was de afgelopen weken veel te doen om de Arnhemse Rijnkade. Omwonenden klagen over overlast, maar de gemeente Arnhem ziet af van verkeersdrempels om weggebruikers langzamer te laten rijden. © Gerard Burgers

Geen tijdelijke drempels tegen racers op Rijnkade

ARNHEM - Er komen geen tijdelijke drempels op de Rijnkade om weggebruikers langzamer te laten rijden langs Arnhems rivierfront. Van zo’n maatregel om straatracers op de lage kade te ontmoedigen was even sprake, maar de gemeente Arnhem heeft anders besloten. 

9 reacties

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  1 maand geleden
  Crimineeltjesvolk lach om de boetes, 400 € Beetje drugs extra verkopen, en klaar Auto in beslag nemen, shredderen, op hun kosten Au,pijn! Nagaan waar die auto van betaald wordt, ook niet onbelangrijk! 22,auto van een ton of meer? Weinigen die dat met fatsoenlijk werk verdienen toch? Nette ondernemers moeten elke cent verantwoorden, dat volk gaat ongehinderd zijn gang Over discriminatie gesproken!! Idem met de NOW-regeling, kijk bij Follow the Money! 95% on-Nederlandse namen! Gebeurt niks!
 • bart verplak

  1 maand geleden
  Over het echte probleem staat er weer niks in.
 • G.J. Guilik

  1 maand geleden
  Links slap geouwehoer.
 • patrick wijgman

  1 maand geleden
  ….links wegkijk kliekje
 • Jan den Tien

  1 maand geleden
  Niet geschikt voor 30km zone?? Wat een onzin. Er wordt juist veel harder gereden en dus zijn ze bij uitstek geschikt. Weer typisch een bureau advies. Geen enkele realiteitszin.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.