Antoinette Kleintjes, oud-lerares, verliest na een herseninfarct haar greep op het leven. ,, Ik ben ten einde raad. Wie helpt mij?”
Volledig scherm
PREMIUM
Antoinette Kleintjes, oud-lerares, verliest na een herseninfarct haar greep op het leven. ,, Ik ben ten einde raad. Wie helpt mij?” © Erik van 't Hullenaar

Gehandicapte Antoinette (64) uit Arnhem woont noodgedwongen bij haar broer

ARNHEM - De onmacht is groot. De ernstig gehandicapte Antoinette Kleintjens (64) uit Arnhem ligt uitgeteld in een sta-op-stoel. Ze is te ziek, te moe. Door een herseninfarct is haar leven in een vrije val van ellende terechtgekomen. 

Kleintjes is de wanhoop nabij. Per 1 december heeft ze haar volledig aangepaste woning moeten verlaten, omdat ze de huur niet meer kan opbrengen. Noodgedwongen woont ze bij haar broer in. Zijn woning is echter te klein voor Antoinette, vanwege al haar hulpmiddelen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.