Gemeenten die minder inkomsten verwachten uit gemeentelijke heffingen zijn geel. Hoe donkerder de kleur blauw, des te groter de percentuele stijging van de heffingen. De stapels munten geven aan hoe hoog de gemeentelijke heffingen per inwoner zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Gemeenten die minder inkomsten verwachten uit gemeentelijke heffingen zijn geel. Hoe donkerder de kleur blauw, des te groter de percentuele stijging van de heffingen. De stapels munten geven aan hoe hoog de gemeentelijke heffingen per inwoner zijn. © ANP XTRA/LocalFocus/Bewerking DG

Gekkenhuis op de woningmarkt in de regio Arnhem: de vraagprijs is een vanafprijs geworden

ARNHEM/BETUWE - Het aantal woningen dat te koop staat voor minder dan 225.000 euro is in de regio’s Arnhem en Betuwe op twee handen te tellen. Drie makelaars uit de regio vertellen over hun dagelijkse praktijk.  

3 reacties

 • Pim Willemsen

  1 jaar geleden
  Graag pleit ik voor het volgende: alle verkoopprijzen boven de vraagprijs worden met 60% speculatiebelasting belast . Daarnaast zal een taxateur beoordelen of de vraagprijs strookt met de waarde, is dat niet het geval, dan wordt het teveel gevraagde deel van de verkoopprijs ook belast met 60%. Hopelijk tempert dit de huizenprijzen.
 • Piet Heijn

  1 jaar geleden
  Dit is het resultaat van 8 jaar Rutte en de vrije markt-werking…
 • Anton van Driel

  1 jaar geleden
  Hoe hoger je komt, hoe harder de val...

In samenwerking met indebuurt Arnhem