‘Geld maakt veel kapot’ maar Marianne en Emile zijn weer vrienden én werken aan nieuwe muziek

videoTien jaar lang spraken ze geen woord met elkaar. Maar woensdagmiddag zaten Marianne Weber en Emile Hartkamp dan toch weer zij aan zij aan de mengtafel. Er lag op een gegeven moment zelfs een warme hand van de zangeres op de brede schouder van de producer. 

Quote

Het was wel een stille wens van me dat het ooit weer goed zou komen tussen ons

Emile Hartkamp, Producer

Het is weer aan tussen het duo dat jarenlang de muzikale successen in het genre levenslied aaneenreeg. Drie nieuwe nummers liefst, met muziek van Hartkamp en zang van Marianne Weber (63) en John de Bever (53), zijn daarvan het tastbare bewijs. ‘Schat van mij, kom eens even wat dichterbij’, klinkt het luid vanuit de boxen in de studio aan de Arnhemse Leemansweg. Gevolgd door: ‘Altijd blijven we samen, ik bij jou, jij bij mij’.

Kan het toepasselijker? Geconfronteerd met die vraag schiet Hartkamp spontaan in de lach. ,,Marianne heeft de tekst geschreven. Voor een antwoord moet je bij haar zijn. Maar het was wel een stille wens van me dat het ooit weer goed zou komen tussen ons.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.