Eerder dit jaar waren er affiches opgehangen als protestactie tegen bomenkap langs de N319 tussen Ruurlo en Groenlo. Een voorstel uit het burgerinitiatief naar aanleiding van deze bomenkap is in Provinciale Staten unaniem aangenomen. Behoud van gezonde bomen wordt uitgangspunt in Gelderland.
Volledig scherm
Eerder dit jaar waren er affiches opgehangen als protestactie tegen bomenkap langs de N319 tussen Ruurlo en Groenlo. Een voorstel uit het burgerinitiatief naar aanleiding van deze bomenkap is in Provinciale Staten unaniem aangenomen. Behoud van gezonde bomen wordt uitgangspunt in Gelderland. © Jan Schoenmakers

Gelderland: behoud gezonde bomen staat voortaan voorop

ARNHEM - Bomen kappen? Gelderland blijft voortaan in principe van gezonde bomen af. Behoud van gezonde bomen wordt uitgangspunt bij het beleid. Dat hebben Provinciale Staten woensdag unaniem besloten in antwoord op het Burgerinitiatief Stop Bomenkap langs N-wegen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.