De auto van Buse Akduman wordt ingepakt met spullen voor Turkije.
Volledig scherm
PREMIUM
De auto van Buse Akduman wordt ingepakt met spullen voor Turkije. © Gerard Burgers

Gelderlanders schieten Turks rampgebied te hulp met dozen vol kleding en speelgoed: ‘Hoop niet dat dit nóg erger wordt’

Om het door tientallen natuurbranden geteisterde Turkije te helpen, worden nu tal van acties op touw gezet. Ook inwoners van deze regio dragen hun steentje bij. Zo stellen Galip Aydemir en Esra Caylar hun woning in Arnhem beschikbaar als inzamelpunt voor kleding, dekens en speelgoed. Buse Akduman uit Tiel crosst het land door om alle spullen op te halen.

7 reacties

 • bernadet van rijswijk

  1 maand geleden
  Tot nu toe heb ik alleen maar Nederlanders die daar een huis bezitten of er wonen och en wee horen klagen en steunen. De Turkse ,Griekse en Italiaanse bewoners hoor je niet. Dus ik denk dat het geld weer bij een paar graaiende Hollanders terecht komt. Dit is V.O.C. 3.0 mentaliteit
 • Mattie Veld

  2 maanden geleden
  Voor Limburg heb ik direct gedoneerd, daar moet je maar afwachten waar het terecht komt.
 • tinus aardsen

  2 maanden geleden
  @Jelle Arnhem, ja ik heb gestort, jij ook? jij met je zielige gedrag! kijk eens verder dan één land, niemand komt ons helpen als wij een brand, wateroverlast hebben enz enz. Het is prachtig wat ze doen, maar er is meer nodig dan dat!, als we allemaal iets doen, zou de wereld er veel beter uit zien!!
 • Jelle Arnhem

  2 maanden geleden
  Heb jij gestort Tinus? Ik wel, misschien veel Turken ook wel. Maar dat weet je niet! Wat een zielig gedrag. Doe zelf iets en waardeer als een ander iets doet, voor wie dan ook. Succes met je akties!
 • tinus aardsen

  2 maanden geleden
  Toen wij met hoog water zaten in Limburg en zo, komen die turken ons ook niet helpen! Italie en Griekenland hebben ook bosbranden, stuur het daar maar heen!!
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  3

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.