Minister Wopke Hoekstra van Financiën presenteert op Prinsjesdag in de Tweede Kamer het koffertje met de rijksbegroting en miljoenennota.
Volledig scherm
Minister Wopke Hoekstra van Financiën presenteert op Prinsjesdag in de Tweede Kamer het koffertje met de rijksbegroting en miljoenennota. © ANP

Gelderse gemeenten in financiële problemen: burgemeesters slaan alarm

ARNHEM - De Gelderse gemeenten komen in steeds grotere financiële problemen. Wethouders en burgemeesters van zowel grote als kleine gemeenten slaan alarm na de bekendmaking van de miljoenennota. Ook de provincie Gelderland zegt zich grote zorgen te maken. 

46 reacties

 • Memo

  3 jaar geleden
  Aan rechtszaken bijvoorbeeld. Procederen tegen de burgers van geld van de burgers. Verder verzinnen ze van alles op het gebied van wmo eln welzijn om zichzelf aan het werk te houden.. t Wordt tijd dat dit aangepakt gaat worden. Ze zijn momenteel nogal druk met ondermijning enzo. Zeker belangrijk maar er is meer...
 • theo

  3 jaar geleden
  Ger ra nee Europa is de boosdoener daar gaan te veel miljarden naar toe wij het kleinste landje betalen bijna het meest
 • Johann utBroamt

  3 jaar geleden
  ik heb al vreemdere gelezen
 • Johann utBroamt

  3 jaar geleden
  een bevestiging dus en niets vreemds aan.
 • Opa

  3 jaar geleden
  Niet zielig doen, Rutte zegt dat we er allemaal op vooruit gaan! Wordt tijd dat jullie bij de gemeentes deze pinokkio afzetten en staken voor goed beleid. We laten nl naar de afgrond zakken met dit beleid, alleen de koude kak heeft er belang bij.

In samenwerking met indebuurt Arnhem