Henk Bril.
Volledig scherm
PREMIUM
Henk Bril. © Erik van 't Hullenaar

Gelderse GGD bekijkt positie omstreden directeur; politiebonden willen onderzoek naar dure reizen

updateARNHEM - De ondernemingsraden van de Veiligheids- en de Gezondheidsregio Gelderland-Midden gaan maandag om tafel om te bespreken wat ze aan moeten met de in opspraak geraakte directeur Henk Bril. De politiebonden NPB en ACP zeggen een onafhankelijk onderzoek te willen naar de dure reizen die de voormalige politiechef gemaakt zou hebben. 

12 reacties

 • RP Paul

  1 jaar geleden
  Op 2-9-20 stond er in de Volkskrant een interview met korpschef J vd Berg. Ik citeer: Wat is er gebeurd met de chefs die u van hun functies heeft afgehaald? Dat is verschillend. Een van hen heeft werk gevonden buiten de polite. Twee anderen doen andere werk binnen de politie. Met een vierde zijn we nog in gesprek.
 • Willem van Tongeren

  1 jaar geleden
  En die moet nu de GGD leiden😭😭 Alles terug betalen met een grote boete en ook degene die alles goedgekeurd heeft.
 • RP Paul

  1 jaar geleden
  Ik heb de stukken zelf gezien via de website van vpro argos. Een verblijf van 3 dagen met hotelkosten van bijna 1200 euro..? Ja .... ik snap dat er aanslagen waren en dat er contacten gelegd moesten worden met andere politiediensten....... Dus gaan we naar Peking😂...... Beste meneer Marcouch.... u pakt de vuurwerkgooiende pubers van de Geitenkamp hard aan.... (ik heb u ooit gezien als mogelijke... toekomstige(verbindende).... premier.....) en dit laat u toe? Elke vorm van moreel gezag is weg!
 • Hans de Graaf

  1 jaar geleden
  Als je zoveel reizen naar het verre buitenland maakt, dan is economy vliegen geen pretje... maar de regel dat er geen business class gevlogen wordt (tenzij...) is er niet voor niets. Zowel dhr. Bril, maar ook diegenen die zijn reizen zonder onderbouwing goedkeurden zijn ter verantwoording te roepen. En wellicht kan dhr. Bril voor de onterechte reizen het verschil terug betalen. Je hebt uiteindelijk een voorbeeldfunctie.
 • jan eikelboom

  1 jaar geleden
  Zijn positie is niet langer houdbaar. Verrekken en nooit meer terugkeren. Dit type mensen verzieken de samenleving.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.