logo radboudumc radboud umc
Volledig scherm
logo radboudumc radboud umc © ANP

Gelderse ziekenhuizen zijn klaar voor griep: extra bedden en personeel

ARNHEM/NIJMEGEN - Ziekenhuizen zetten bij een griepuitbraak extra bedden en personeel in. Dit om te voorkomen dat bij een nieuwe griepgolf de ziekenhuizen weer dichtslibben, ten koste van andere patiënten.

5 reacties

 • Annamaria

  3 jaar geleden
  Mijn moeder heeft hem een paar jaar gehad, elke keer erg ziek van die prik...nu al 5 jaar niet gehaald en ze gaat fluitend en lachend de griepperiode door.maar de arts probeert haar telkens weer met lichte druk  die prik aan te praten...gelukkig is ze verstandig genoeg om hem niet meer te nemen !!
 • piece

  3 jaar geleden
  Als het artikel u niet interesseert waarom reageer je dan, en doe je dan mee aan deze discussie. En als je al reageert kan u ook gewoon reageren. Het is niet de bedoeling elkaar af te zeiken op reactie,s maar kennelijk doet het artikel u wel wat anders had u niet gereageerd.
 • piece

  3 jaar geleden
  Het RIVM kijkt en denkt dat er een bepaalde virus dit jaar komt (helaas 9 van de 10 x foute virus). Is ook moeilijk te bepalen, maar je bent niet verplicht om een griepspuit te halen. Ik krijg elk jaar een oproep neem hem nooit, en nog nooit echt griep gehad. Mijn pa boven de 80 haalt hem ook nooit, nooit griep gehad. Maar als mensen dit wel willen laten doen, maar het blijft geldklopperij helemaal mee eens. Want ze weten niet welk virus er komt namelijk. 
 • piece

  3 jaar geleden
  Welke influenza IAZ stoffen zitten er dit jaar dan in de griepinjectie tegen het virus?
 • Annamaria

  3 jaar geleden
  Ohhhh  ze bedoelen natuurlijk die mensen die ziek worden van de griepprik, want het zal net als voorgaande jaren wel weer een prik worden die niet werkt maar mensen wel de rotzooi in het lichaam gespoten worden en zo de artsen en farmaceutische industrie de zakken gevuld worden !!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.