Snor en bromfietsers niet welkom op de Malburgse Bandijk Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Snor en bromfietsers niet welkom op de Malburgse Bandijk Arnhem. © Rolf Hensel

Gele borden moeten brommers weren van Malburgse Bandijk

ARNHEM - Gele waarschuwingsborden maken duidelijk dat de Malburgse Bandijk en Grote Griet toch echt verboden terrein zijn voor snor- en bromfieters. Dat geldt voor het hele fietspad van de Andrej Sacharovbrug tot aan de Drielsedijk. Toch is het verbod niet bij iedereen doorgedrongen. 

7 reacties

 • SaksenWeimar

  6 maanden geleden
  Ik rijd daar dagelijks mijn rondje Arnhem , maar die daar nooit een agent voor een scooter prent. ( Bekeuring ) Die wijkagent zit op buro Zuid de hele dag op zijn krent. ( Achterste )
 • Eldenaar

  6 maanden geleden
  En wat te denken van de aso ouderen? Die zijn er nl. ook genoeg.
 • tinus aardsen

  6 maanden geleden
  Die borden helpen helemaal niks, die asociale jeugd trekt zich niks aan van borden! Wordt eens hoog tijd dat  die aso's eens worden aangepakt in dit land, anders zet het leger maar in! wij laten ons in dit land niet kapot maken door aso jeugd!!
 • G. Visser

  6 maanden geleden
  Dat klopt niet. Het bord met daarop uitgeschreven ‘fietspad’ geeft een onverplicht fietspad aan. Dat betekent dat de weg alleen toegankelijk is voor fietsers, hoewel een brommer met elektromotor ook mag. Veel mensen weten dat niet. Des te meer een reden waarom het goed is om een onderbord te plaatsen. Fietspad, dus niet brommen!
 • M D

  6 maanden geleden
  Het klopt wel. Er staat heel duidelijk “fietspad”. Bord G13. Onverplicht fietspad. Fietsers, snorfietsers en bestuurders van een standaard elektrische fiets mogen van dit fietspad gebruikmaken, maar dat is niet verplicht. Let op: als bestuurder van een snorfiets met verbrandingsmotor mag je op een onverplicht fietspad alleen met uitgeschakelde motor rijden. https://wetten.overheid.nl/BWBR0004825/2020-01-01

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. A15 afgesloten vanwege vrachtwagen die langs vangrail schuurt
  Play

  A15 afgesloten vanwege vrachtwa­gen die langs vangrail schuurt

 2. Zo ziet Bevrijdingsdag 2021 eruit
  Play

  Zo ziet Bevrij­dings­dag 2021 eruit

Arnhem e.o.