Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © JAAP DE BOER

Gemeente Arnhem: personeelsbestand minder divers door anoniem solliciteren

ARNHEM - Arnhem wil stoppen met de proef waarbij anoniem wordt gesolliciteerd. Het kan averechts werken, zo heeft de gemeente ontdekt.

12 reacties

 • Quinten Bakels

  5 jaar geleden
  Allemaal in Velp gaan wonen jongens en meisjes laat Ernem lekker in de stront zakken
 • Kakel

  5 jaar geleden
  Het aannemen van minder gekwalificeerd personeel kan mogelijk de reden zijn dat in deze gemeente zoveel conflicten tussen burger en gemeente niet opgelost worden door hun halsstarrige houding die burger er van te blijven beschuldigen hun zin te willen hebben, terwijl die burger het aan de wet heeft getoetst en niets begrijpt van de gemeente Arnhem.
 • Flash Gordon

  5 jaar geleden
  En zo hobbelt de ambtenarij overal van de ene naar de andere waan. Is het niet de broeikasmythe waardoor ze zich om de tuin laat leiden dan is het wel de discriminatiefabel waar ze druk mee zijn. Druk mee zijn? Ja, subsidie verstrekken aan 'kwetsbare groepen', dure flutbanen weggeven en het verzinnen van allerlei nieuwe belastingen en regels. Wie verlost ons van deze parasieten? 
 • Rechtdoorzee

  5 jaar geleden
  Conclusie van het experiment is dus dat er maar heel weinig geschikte kandidaten van allochtone huize zich aandienen. Wie had dat nou gedacht behalve de gezond verstand denkers.
 • Tinus80

  5 jaar geleden
  De gemeente Arnhem geeft dus zonder blikken of blozen gewoon toe dat ze willen discrimineren op basis van sekse, geslacht, ras, seksuele voorkeur of uiterlijk.