Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

Gemeenten kunnen grote aantallen mensen met schulden niet aan

ARNHEM/EDE - Gemeenten kunnen de grote aantallen mensen die hulp nodig hebben met hun schulden niet aan. Ze zien zó veel mensen in de financiële penarie zitten dat ze veel meer mensen moeten helpen dan mogelijk is.

55 reacties

 • xxx

  4 jaar geleden
  Die regering maakt ons land kapot, dat is al jaren, maar er is niemand die opstaat en er iets aan gaat doen, we klagen altijd, maar voor je land en iedereen opkomen die het moeilijk heeft ho maar! ik wil best opstaan, maar kan het niet alleen!!
 • DeRijdendeZwetser

  4 jaar geleden
  Je mag zelfs zes maanden van te voren keuren hoor. Alleen houdt men dan die datum aan.
 • DeRijdendeZwetser

  4 jaar geleden
  Beetje vreemd, ik heb alle toeslagen gewoon kunnen stopzetten bij DB. Daarna nooit meer een toeslag ontvangen. Ik werd er ook gek van dat ik elk jaar moest terug betalen terwijl ik qua loon nog op hetzelfde zat. Dus telefoon gepakt en gezegd dat ik geen cent meer wil ontvangen.
 • Twan

  4 jaar geleden
  Net als bij een hypotheek dienen de overige schulden/leningen ook gemaximeerd te worden op basis van het (vrij besteedbaar) inkomen. Er kan dan weliswaar nog steeds een betalingsachterstand ontstaan, maar het begin is dan gemaakt nl. niet meer lenen dan je aankunt op basis van je huidige inkomen.
 • Titus

  4 jaar geleden
  Die rente en boetekosten maken het erger dan  nodig , dat is schandalig!

In samenwerking met indebuurt Arnhem