Gerrit Woerts heeft altijd en overal een kistje met stiften, potloden en post-its bij zich, zodat hij zaken visueel inzichtelijk kan maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Gerrit Woerts heeft altijd en overal een kistje met stiften, potloden en post-its bij zich, zodat hij zaken visueel inzichtelijk kan maken. © Gerard Burgers

Gerrit (51) lost problemen op met zijn potlodenkistje: ‘Ik noem mezelf verhelderaar’

Arnhems ComplimentjeGerrit Woerts heeft altijd en overal een kistje met stiften en potloden bij zich. Als hij op een probleem stuit, probeert hij meteen een oplossing te tekenen. 

0 reacties

 1. Ongeschminkte pieten bij magisch lichtjesfeest rond intocht Sinterklaas in Arnhem; wel baarden en snorren
  PREMIUM

  Onge­schmink­te pieten bij magisch lichtjes­feest rond intocht Sinter­klaas in Arnhem; wel baarden en snorren

  Sinterklaas arriveert dit jaar voor het eerst in de geschiedenis van Arnhem pas aan het einde van de middag met de stoomboot op de Rijnkade. Op zaterdag 13 november stapt hij om 16.45 uur op schimmel Ozosnel en trekt hij in een bonte optocht naar de binnenstad. Na zessen trekt hij zich terug in zijn werkkamer in de Eusebiuskerk, waar de kinderen hem van 18.30 tot 19.30 uur mogen bezoeken.
 2. Arnhemse taxichauffeur start actie tegen mondkapjesplicht: ‘Het is schijnveiligheid’
  PREMIUM
  23

  Arnhemse taxichauf­feur start actie tegen mondkapjes­plicht: ‘Het is schijnvei­lig­heid’

  ARNHEM - Taxichauffeur Jan Verniers uit Arnhem is een actie begonnen tegen de mondkapjesplicht in taxi’s en het openbaar vervoer. ,,Ik vervoer vaak oudere kwetsbare mensen voor regionaal vervoerder Avan, die vaak buiten adem raken van zo’n kapje. Hygiënisch ermee omgaan is onmogelijk. Het kapje is schijnveiligheid. Naar mijn idee is dat ook wetenschappelijk bewezen. Laten ze het per direct afschaffen.”
 3. De nieuwe Rijnderby is ‘gedoopt’, ‘discutabel kantelmoment’ OVC’85 en De Paasberg komt goed weg
  PREMIUM
  voetbal arnhem e.o. (update)

  De nieuwe Rijnderby is ‘gedoopt’, ‘discutabel kantelmo­ment’ OVC’85 en De Paasberg komt goed weg

  De Rijnderby in de vierde klasse B tussen CHRC en SDOO kwam langzaam op gang, maar na een overtreding van SDOO’er Timo Jansen sloeg de vlam in de pan. Hij kreeg zijn tweede gele kaart. Kort daarna kreeg ook CHRC-speler Hannes Rensen zijn tweede gele kaart. In de 94e minuut was er onenigheid over een inzet van Leni Onderstal, scheidsrechter kon niet zien of de bal wel of niet over de achterlijn ging. Geen doelpunt, waarna direct werd afgefloten.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.