Ex-wethouder Hans De Vroome (D66) bij de AKU-fontein op het Gele Rijdersplein, waarvan de nog door hem nagestreefde opknapbeurt aanstaande is. ,,Ik zie veel constructiviteit, maar ook wel destructiviteit.”
Volledig scherm
PREMIUM
Ex-wethouder Hans De Vroome (D66) bij de AKU-fontein op het Gele Rijdersplein, waarvan de nog door hem nagestreefde opknapbeurt aanstaande is. ,,Ik zie veel constructiviteit, maar ook wel destructiviteit.” © Erik van 't Hullenaar

Gesneuvelde wethouder De Vroome hoopt op terugkeer: ‘Schuren kan glans geven, maar ook krassen’

Ongewild en onbedoeld verloor Hans de Vroome zijn baan als wethouder in Arnhem door hoog spel van zijn eigen partij, D66. Inmiddels hoopt hij alweer op een terugkeer in de geoliede machine die het stadsbestuur moet worden. ,,Soms vliegen mensen ook uit de bocht.” 

 1. Angst voor bewapening boa: burgemeesters vrezen dat ze te veel op politieagenten gaan lijken
  PREMIUM
  38

  Angst voor bewapening boa: burgemees­ters vrezen dat ze te veel op politie­agen­ten gaan lijken

  Veel gemeenten in Oost-Nederland staan huiverig tegenover verdere bewapening van hun boa’s. Ze vrezen onder meer dat een boa te veel op een politieagent gaat lijken. De vraag naar hulpmiddelen als pepperspray, wapenstok en handboeien neemt onder boa’s en hun vakbonden toe omdat de boa een steeds grotere rol speelt in handhaving en toezicht en daarbij vaker te maken krijgt met agressie en geweld.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Supporters onthalen teleurgestelde spelers De Graafschap
  Play

  Supporters onthalen teleurge­stel­de spelers De Graafschap

 2. Spektakel vanuit de trekker: Superboeren uitgezwaaid op A18
  Play

  Spektakel vanuit de trekker: Superboe­ren uitge­zwaaid op A18

Arnhem e.o.