Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © ANP

Gevaarlijke achtervolging motorscooter eindigt met botsing tegen motoragent, bestuurder verliest bijna zijn voet

ARNHEM - Een kilometers durende levensgevaarlijke achtervolging, onder meer door het centrum van Arnhem, eindigde voor een 28-jarige motorscooterbestuurder met een klap tegen een stilstaande politiemotor. De motoragent kwam er met lichte verwondingen vanaf. De scooterrijder verloor bijna zijn voet. 

6 reacties

 • Jan Willem Kleinnagelbrink

  10 maanden geleden
  hahahaha, altijd spijt bij de rechtbank Heeft advocaatje wel verteld, doe maar huilie huilie en spijt Jammer dat zijn kop er niet af is Niks aan verloren aan zulk spul
 • Gert Ramen

  11 maanden geleden
  Wat een lichte straf. Een traantje hier en daar, wederom een excuses met een zielig verhaal van de dader erbij en je komt weg met een taakstrafje. Geen wonder dat criminaliteit loont in dit land.
 • Ron van Dijk

  11 maanden geleden
  Het ziet ernaar uit dat deze meneer ook zonder gevangenisstraf en verlies van voet zijn lesje heeft geleerd. Met dank aan de politieagenten. Hij heeft de levens van deze agenten en eventuele fietsers en wandelaars op het spel gezet.
 • Walter Verberg

  11 maanden geleden
  Je mag tegenwoordig alles doen maar als je voor de rechter verschijnt en je zegt dat je je leven weer op orde hebt dan kom je er hier in nederland mee weg met een een beetje schoffelen .wanneer gaan we nu eens die gekken eens echt straffen ipv pamperen
 • Bert Peters

  11 maanden geleden
  240 uur taakstraf voor poging tot doodslag 🙈

In samenwerking met indebuurt Arnhem