Volledig scherm
PREMIUM
Het complex van MASV op archiefbeeld. © Marc Pluim

Gevierd clubman van MASV is nu ineens verdachte van schietpartij

ARNHEM - Ineens kwam Eef K. niet in het nieuws met positieve verhalen over ‘zijn’ club MASV. De Arnhemmer was middelpunt van een schietincident bij zijn woning, waarbij een Arnhemmer gewond raakte. Wie is K. die lokaal vooral bekend is om zijn flamboyante voorkomen als clubvoorzitter en volkszanger?

Geen voorzitter van een amateurvoetbalclub die het laatste jaar zo vaak in het nieuws is geweest als Arnhemmer Eef K. (40). Nu zijn het echter niet de sportieve successen, waarmee het boomlange, zingende boegbeeld van MASV de krantenkoppen haalt.

Een schietpartij op de stoep van zijn woning tegenover het sportcomplex van zijn geliefde club in Arnhem-Zuid maakte hem van een gevierd clubman ineens verdachte.

Wie de artikelen van de afgelopen jaren erop na slaat, leest louter over de Arnhemse Pietje Bell die sinds 2016 met veel succes de voorzittershamer hanteert. En het moet gezegd, hij heeft de volksclub MASV aan de rand van Malburgen West opgestuwd in de vaart der volkeren. Hij wist spelers aan zich te binden, veel en grote sponsoren binnen te halen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.