Bloemen bij de woning van Mo en Yosra aan de Reinaldstraat in Arnhem na de gewelddadige dood van de Arnhemse in juli vorig jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Bloemen bij de woning van Mo en Yosra aan de Reinaldstraat in Arnhem na de gewelddadige dood van de Arnhemse in juli vorig jaar. © Gerard Burgers

Gewelddadige dood Arnhemse Yosra (31) is geen moord, vriend krijgt ruim 2,5 jaar cel: ‘Recht heeft gezegevierd’

updateARNHEM - Arnhemmer Mo L. draait de cel in voor het doden van zijn vriendin Yosra (31) vorig jaar in hun slaapkamer van hun huis aan de Reinaldstraat in Arnhem-Zuid. Maar de straf is relatief beperkt: 32 maanden. De Arnhemse rechtbank veroordeelt hem voor dood door schuld, en dus niet voor doodslag of moord. 

8 reacties

 • G.J. Guilik

  3 weken geleden
  @P van de Kaa RPJT was er niet bij anders was hij misschien ook ‘toevallig’ door een schot gedood. Maar gelukkig RPJT leeft en kan en mag hij nog steeds zijn mond opentrekken.
 • G.J. Guilik

  3 weken geleden
  Iedereen loopt toch wel eens met een omgebouwd gaspistool rond die per ongeluk afgaat en daardoor iemand dood? Vind daarom de straf veel te hoog en zou terug gebracht moeten worden naar een tik op de hand, 100 keer opschrijven: ‘dit mag ik niet meer doen’ en een bos bloemen voor de eerdere foutieve straf oplegging.
 • P Van de Kaa

  3 weken geleden
  RPJT, Jij was erbij, je bent neem ik aan als ooggetuige dan ook gehoord. En hebt in de rechtbank ook als getuige jouw verhaal moeten doen. Zo niet, houd je mond, je was er niet bij.
 • Gerrit Louter

  3 weken geleden
  Dit soort uitspraken krijg je dus met rechters van een andere planeet...daar is een mensenleven 53000 Euro waard....
 • RPJT Reuvers

  3 weken geleden
  Hij heeft haar moedwillig als een hond doodgeschoten thuis in bed met een pistool dat hij een paar dagen daarvoor had gekocht. Altijd knetterstoned van de wiet. Als je maar goed kunt liegen en dat volhoudt krijg je dus geen 18 jaar maar een miezerige 2 jaar.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Kunstenaar Jac schoolt zich uit protest om tot sekswerker
  Play

  Kunstenaar Jac schoolt zich uit protest om tot sekswerker

 2. Corona sloopt ook Indiase platteland: lijken drijven in de Ganges
  Play

  Corona sloopt ook Indiase platteland: lijken drijven in de Ganges

Arnhem e.o.