Bloemen bij de woning van Mo en Yosra aan de Reinaldstraat in Arnhem na de gewelddadige dood van de Arnhemse in juli vorig jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Bloemen bij de woning van Mo en Yosra aan de Reinaldstraat in Arnhem na de gewelddadige dood van de Arnhemse in juli vorig jaar. © Gerard Burgers

Gewelddadige dood Arnhemse Yosra (31) is geen moord, vriend krijgt ruim 2,5 jaar cel: ‘Recht heeft gezegevierd’

updateARNHEM - Arnhemmer Mo L. draait de cel in voor het doden van zijn vriendin Yosra (31) vorig jaar in hun slaapkamer van hun huis aan de Reinaldstraat in Arnhem-Zuid. Maar de straf is relatief beperkt: 32 maanden. De Arnhemse rechtbank veroordeelt hem voor dood door schuld, en dus niet voor doodslag of moord. 

5 reacties

 • Mies Bauwvrauw

  1 jaar geleden
  RPJT, Jij was erbij, je bent neem ik aan als ooggetuige dan ook gehoord. En hebt in de rechtbank ook als getuige jouw verhaal moeten doen. Zo niet, houd je mond, je was er niet bij.
 • Gerrit Louter

  1 jaar geleden
  Dit soort uitspraken krijg je dus met rechters van een andere planeet...daar is een mensenleven 53000 Euro waard....
 • RPJT Reuvers

  1 jaar geleden
  Hij heeft haar moedwillig als een hond doodgeschoten thuis in bed met een pistool dat hij een paar dagen daarvoor had gekocht. Altijd knetterstoned van de wiet. Als je maar goed kunt liegen en dat volhoudt krijg je dus geen 18 jaar maar een miezerige 2 jaar.
 • Mies Gooyer

  1 jaar geleden
  Gister lees je nog 20 jaar, vandaag 32 maanden. Wat moet dat een verschrikkelijk gevoel zijn voor de naasten. Een tweede klap.
 • RPJT Reuvers

  1 jaar geleden
  Echt schandalig! Over een jaar loopt hij alweer buiten. Hopelijk geeft iemand hem dan zijn echt verdiende straf.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.