Volledig scherm
Lekkere muziek tijdens Feestbeesten op de Stadsblokken in Arnhem. © Erik van 't Hullenaar

Gezellige boel bij Feestbeesten

ARNHEM - Stampen, zingen, gieren, brullen. Feestbeesten, het festival met Hollandse en andere muziek, is zaterdag een groot succes geworden. 

De tent op de Stadsblokken was met tienduizend bezoekers helemaal vol en de sfeer zat er van het begin af aan goed in. Op de foto de Arnhemse zanger Joey Hartkamp, die optrad samen met Trafassi. Hartkamp was samen met zijn broer Michael ook de organisator van het feest. Verder stonden onder meer op het podium feestzangers als Snollebollekes, Jannes en Django Wagner, maar ook artiesten van iets langer geleden als Jody Bernal en 2 Unlimited. 

Volledig scherm
Het publiek deed zaterdagavond tijdens Feestbeesten enthousiast mee. © Erik van 't Hullenaar
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Arnhems Oorlogsmuseum 40-45 stelt vragen rond ‘goed en fout’ in de oorlog
    PREMIUM
    VIDEO

    Arnhems Oorlogsmu­se­um 40-45 stelt vragen rond ‘goed en fout’ in de oorlog

    ARNHEM Het Arnhems Oorlogmuseum 40-45 waagt zich aan een expositie vol vraagtekens over goed en fout in oorlogstijd. ,,We hebben veel te vaak te snel ons oordeel klaar", benadrukt Eef Peeters, die al 25 jaar het markante museum aan de Kemperbergerweg leidt. ,,Om het beeld te nuanceren heb ik een tentoonstelling ingericht rond acht mensen die als 'fout’werden bestempeld. Om te laten zien dat het genuanceerder lag. Met veel grijs in plaats van zwart en wit. Het zijn niet allemaal oorlogsmisdadigers.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.