Voorzichtigheid troef op Tweede Pinksterdag van dit jaar: burgemeester Ahmed Marcouch en voorzitter Jan van Hooijdonk van afdeling Arnhem van Koninklijke Horeca Nederland verkennen de eerste terrassen in de stad na opheffing van de lock down.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzichtigheid troef op Tweede Pinksterdag van dit jaar: burgemeester Ahmed Marcouch en voorzitter Jan van Hooijdonk van afdeling Arnhem van Koninklijke Horeca Nederland verkennen de eerste terrassen in de stad na opheffing van de lock down. © Erik van 't Hullenaar

Golf van annuleringen in Arnhemse horeca na verscherping coronaregels

ARNHEM - De gedwongen sluiting vroeg op de avond van de horeca op last van de landelijke overheid komt in Arnhem hard aan. Verschillende zaken melden al afzeggingen van groepen voor restaurants nu de regels tegen verspreiding van corona weer verscherpt zijn.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

  1. Kattenbeul doordrenkt katten met frituurvet

    Kattenbeul doordrenkt katten met frituurvet

  2. Zware aardbeving in zee treft Turkije: doden en tientallen gewonden
    Play

    Zware aardbeving in zee treft Turkije: doden en tientallen gewonden

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.