Een gouden certificaat voor de kantine van Vitesse op de trainingsaccommodatie op Papendal. In corona-opstelling (vlnr): Frauke Gieling (Sportbedrijf Arnhem), Edward Sturing (Vitesse), Rob Hoekjan (Vitesse), Désirée Holstege (Team-Fit) en Jan van Dellen (wethouder gemeente Arnhem).
Volledig scherm
PREMIUM
Een gouden certificaat voor de kantine van Vitesse op de trainingsaccommodatie op Papendal. In corona-opstelling (vlnr): Frauke Gieling (Sportbedrijf Arnhem), Edward Sturing (Vitesse), Rob Hoekjan (Vitesse), Désirée Holstege (Team-Fit) en Jan van Dellen (wethouder gemeente Arnhem). © Paul Meima/Vitesse

Gouden certificaat in plaats van broodje bal bij Vitesse

ARNHEM - Als eerste Betaald Voetbal Organisatie (BVO) in Nederland heeft Vitesse woensdagmorgen het gouden Team:Fit-certificaat ontvangen. Jan van Dellen, wethouder Sport van de gemeente Arnhem, reikte de onderscheiding uit aan chef-kok Rob Hoekjan.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.