Stilte in de avond op de Korenmarkt in Arnhem als gevolg van de coronamaatregelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Stilte in de avond op de Korenmarkt in Arnhem als gevolg van de coronamaatregelen. © Gerard Burgers

Groen licht voor investeren in Korenkwartier Arnhem

ARNHEM - Ondernemers in het Arnhemse Korenkwartier krijgen de wind in de zeilen met hun plan de komende jaren fors te investeren in het uitgaanscentrum. Het stadsbestuur geeft alsnog groen licht voor oprichting van een zogeheten Bedrijven Investeringszone (BIZ) voor Korenmarkt en omgeving, als vliegwiel voor het opknappen van het gebied. 

1 reactie

  • Karel Koning

    2 maanden geleden
    In een plein investeren waar steeds meer woningen komen i.p.v. horeca? The Level, Breton en Manhattan worden woningen dus zullen (geluid)overlast ervaren. Dat ervaren omwonenden van De Foodhall Rijnkade al wekelijks. En als we straks meer betalen voor hapje en drankje, dan blijft men nog meer weg. Sneu voor deze ondernemers maar de realiteit tegenwoordig.
  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.