Volledig scherm
Vitesse's eerste training op Papendal. De club sluit de oefencampagne op 27 juli in GelreDome af tegen Bayer 04 Leverkusen. Foto Marina Popova

Groen licht voor Vitesse-Bayer Leverkusen

ARNHEM - De oefenwedstrijd die Vitesse zaterdag 27 juli in GelreDome wil spelen tegen Bayer 04 Leverkusen kan doorgaan.

De gemeente Arnhem heeft woensdag toestemming gegeven voor het duel. Aanvankelijk waren er bij de autoriteiten twijfels over de veiligheid rond de oefenwedstrijd en bleef toestemming voor het duel uit.

Champions League

Leverkusen ligt op nog geen anderhalf uur rijden van Arnhem. Vitesse was gevraagd de kaartverkoop nog even uit te stellen. Er mag nu onder voorwaarden gewoon gevoetbald worden tegen de nummer drie van de Bundesliga, die komend seizoen voorronde Champions League speelt.

Kaartverkoop

Vitesse verwacht nog deze week te beginnen met de kaartverkoop. De wedstrijd tegen Bayer Leverkusen vormt het slot van de oefencampagne van de Arnhemmers en sluit de Fanweek voor de supporters af.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.