Volledig scherm
PREMIUM
Buurtinitiatief GroenWest zag in het Ecovat een mogelijkheid om woningen in de Arnhemse wijken Lombok en Heijenoord af te koppelen van het aardgasnet. © ANP

GroenWest bedroefd over abrupte einde voor Ecovat bij Heijenoord

ARNHEM - Buurtinitiatief GroenWest stond klaar om zich aan te sluiten bij het Ecovat dat Siza voor Het Dorp zou laten bouwen. Dat de duurzame warmtevoorziening er niet komt, is een plotse streep door de rekening.

GroenWest, dat bekijkt hoe huizen in de Arnhemse wijken Lombok en Heijenoord afgekoppeld kunnen worden van het gasnet, werd overvallen door het nieuws dat Siza, eigenaar van Het Dorp, vlak voor de geplande bouwstart de stekker uit het Ecovat trekt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Bewoners willen weg uit ‘getto Geitenkamp’: ‘Mijn buurvrouw richtte een jachtgeweer op me’
    PREMIUM

    Bewoners willen weg uit ‘getto Geitenkamp’: ‘Mijn buurvrouw richtte een jachtge­weer op me’

    ARNHEM - Astrid Kersten heeft het wel gehad, na veertien jaar Geitenkamp. Ze wil zo snel mogelijk verhuizen van de bult. ,,Ik heb een buurvrouw gehad die een jachtgeweer op me richtte. Kerels die mijn huis binnendringen omdat ze denken dat ik als vrouw alleen een neukebol ben. Op straat ontmoet ik hondsbrutale kinderen die me een grote bek geven. Kankerwijf! Mijn eigen kleinkinderen durven hier niet meer te komen.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.