Bloemen op de auto van Angelique Vos. De rijinstructrice stierf als gevolg van een flatbrand in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Bloemen op de auto van Angelique Vos. De rijinstructrice stierf als gevolg van een flatbrand in Arnhem. © Rolf Hensel

Groot verdriet en woede om dood Angelique bij flatbrand Arnhem: ‘Ex dreigde haar wat aan te doen’

ARNHEM - Collega’s, leerlingen en vrienden. Allemaal blijven ze verslagen achter nu Angelique Vos is overleden. De rijinstructrice stierf als gevolg van een flatbrand in Arnhem, in de nacht van donderdag op vrijdag. En dat was geen toeval, zeggen mensen om haar heen. De Arnhemse werd volgens meerdere mensen in de omgeving van het slachtoffer al lange tijd bedreigd.

6 reacties

 • maria Kosters

  2 maanden geleden
  Vreselijk sterkte voor haar kinderen en verder 👪
 • E. Busch

  2 maanden geleden
  @RWB: Wat een ongepaste, onzinnige en ongeloofwaardige reactie op een plek waar deze absoluut niet thuis hoort! Sterkte voor iedereen die in een vergelijkbare situatie verkeert. Hopelijk krijgen jullie wel de bescherming die jullie verdienen!
 • Adrie van der Horst

  2 maanden geleden
  Voor mensen die in een soortgelijke situatie dreigen te belanden en die alleen of samen naar een uitweg zoeken, raad ik het boekje "Waar wacht je nog op" door Theo Schoenaker aan.
 • Elbert Jansen

  2 maanden geleden
  Verschrikkelijk toch dit soort berichten. Als het niet meer klikt ga dan vreedzaam uit elkaar. Maar sta elkaar niet naar het leven. Stalking door ex-partners komt vaker voor dan je denkt met soms fatale afloop als deze als gevolg. Sterkte voor alle mensen om haar heen.
 • J.L. Gaertner Duineveld

  2 maanden geleden
  Ik zou willen dat de wet de politie toeliet iets te doen voordat een vrouw wordt vermoord. Vijftig vrouwen, elk jaar. Minister Yesilgoz,schrijft u alstublieft alstublieft een wets voorstel?

In samenwerking met indebuurt Arnhem