De brand in de meubelzaak aan de Boulevard Heuvelink in het centrum van Arnhem. Inzet: de schade aan de woningen de ochtend na de brand.
Volledig scherm
PREMIUM
De brand in de meubelzaak aan de Boulevard Heuvelink in het centrum van Arnhem. Inzet: de schade aan de woningen de ochtend na de brand. © Roland Heitink/persbureau Heitin

Grote vuurzee in meubelzaak overvalt bewoners: ‘Het ging zo snel, je hebt geen kans om iets mee te nemen’

ARNHEM - Glasgerinkel en een schermutseling. Meteen daarop hoorde bewoner Gudron van der Wal van de woning boven de brandende Arnhemse meubelzaak geschreeuw. ,,Ik zag de vlammen en rook al uit de winkel slaan.”

6 reacties

 • B.E.J. Merts

  4 maanden geleden
  Glasgerinkel en een schermutseling lees ik, met een electrische auto?
 • Hans de Graaf

  4 maanden geleden
  Tegen beter weten in hoop ik dat de bewoners boven de winkel weer snel naar huis kunnen en mogen. In ieder geval sterkte!
 • Peter Driessen

  4 maanden geleden
  De brand schijnt ontstaan te zijn bij het autoverhuurbedrijf in het pand, zou dit een elektrische huurauto geweest zijn? De brand van een elektrische auto staat er om bekend zeer heftig en moeilijk te blussen te zijn.
 • Eelco de Boer

  4 maanden geleden
  @Anton, Voor schade aan bezittingen in de woning zullen de bewoners moeten claimen bij hun eigen inboedelverzekering. Het is niet zo dat de eigenaar van een pand waar de brand (vermoedelijk) is ontstaat ook dekt voor andermans bezittingen.
 • Anton Rombouts

  4 maanden geleden
  Mag toch aannemen dat Arowonen verzekerd was tegen brand, moet er niet aan denken dat de slachtoffers echt alles kwijt zijn, dat is pas echt diep bedroevend. Sterkte voor U!

Arnhem e.o.