De gewoonste zaak van de wereld in sommige Arnhemse wijken, een uniek gezicht in Presikhaaf, volgens bewoner Bram Derix: afvalcontainers in de straat waar geen rotzooi omheen staat.
Volledig scherm
PREMIUM
De gewoonste zaak van de wereld in sommige Arnhemse wijken, een uniek gezicht in Presikhaaf, volgens bewoner Bram Derix: afvalcontainers in de straat waar geen rotzooi omheen staat. © Bram Derix

Haalt ‘Palermo aan de Rijn’ extra afval weg omdat Hart van Nederland komt?

ARNHEM - De gemeenteraadsfractie van Arnhem Centraal vermoedt dat het stadsbestuur mooi weer probeert te spelen met zijn afvalbeleid.

27 reacties

 • MBD

  10 maanden geleden
  Je straatje schoon proberen te vegen voordat de camera's komen en heel Nederland dit debacel ziet.En dan ook nog ontkennen.Dit is weer politiek op den top hoor.
 • Marco

  10 maanden geleden
  Nee, je legt mij woorden in de mond.Het systeem zorgt niet voor hogere opruimkosten.Dat doen de inwoners zelf, opgehitst door berichten van o.a. jou.Kijk eens naar ditargemeenten als Ede, Apeldoorn en Enschede. Grote steden en daar werkt het wél.
 • roberto

  10 maanden geleden
  Heb geen auto, met de bus?
 • Karel Koning

  10 maanden geleden
  "The Queen of Diftar" wilde natuurlijk niet vies worden en muizen en ratten tegenkomen in het Spijkerkwartier. En als er veel afval te zien was zou blijken dat het project schonebuurtcoaches niet goed werkt en het gestopt zou moeten worden. En dat laatste zou Martien Louwers weer verschrikkelijk vinden omdat zij van de werkverschaffing is.
 • DJK

  10 maanden geleden
  Dus volgens jou zijn degene die klagen over het afvalbeleid de personen die afval en grofvuil dumpen? Mooi, dan is dat dus einde discussie en oppositie kaltgestellrt
 1. Angst voor bewapening boa: burgemeesters vrezen dat ze te veel op politieagenten gaan lijken
  PREMIUM
  24

  Angst voor bewapening boa: burgemees­ters vrezen dat ze te veel op politie­agen­ten gaan lijken

  Veel gemeenten in Oost-Nederland staan huiverig tegenover verdere bewapening van hun boa’s. Ze vrezen onder meer dat een boa te veel op een politieagent gaat lijken. De vraag naar hulpmiddelen als pepperspray, wapenstok en handboeien neemt onder boa’s en hun vakbonden toe omdat de boa een steeds grotere rol speelt in handhaving en toezicht en daarbij vaker te maken krijgt met agressie en geweld.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede
  Play

  Zo verloopt het vaccineren bij de GGD in Ede

 2. Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn
  Play

  Zware crash op de Veluwe tussen Ede en Apeldoorn

Arnhem e.o.