Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Joris Buijs / PVE

Half levend konijn in vriezer en hond op kop in wc: rechter behandelt bijzondere gevallen van dierenmishandeling

ZUTPHEN - Een half levend konijn in de diepvries en een hond die met zijn kop in de wc wordt geduwd. Tijdens een zitting bij de politierechter kwamen vrijdag een aantal bijzondere gevallen van dierenmishandeling voorbij. 

6 reacties

 • Ikzegookwat

  3 maanden geleden
  Waarom zijn dieren toch altijd ondergeschikt aan de mensen? Wat een arrogantie van de mens dat zij meer zijn dan een dier. Mensen vergeten dat ze zelf niet meer zijn dan een zoogdier. Waarom is het mishandelen van dieren ondergeschikt aan het mishandelen van mensen.?
 • hajo

  3 maanden geleden
  Die man heeft recht op een tweede kans volgens het wetboek. De dieren hebben bij dat vurken geen enkele kans. maar dat maakt de wet minder uit. Schijnbaar.
 • Ton

  3 maanden geleden
  Ik denk dat ik de slangen van die kerel met een panlat dood ga slaan, en dan van het leer schoenen laat maken. Ook zal ik erdan voor zorgen dat ik bij eentje missla, maar dat maakt me niet uit, die vil ik dan levend. Maar niet heus. Ik zal nooit een weerloos dier kwaad doen. Een konijntje dood laten vriezen, zwaargewond. Hoe laag kan je zijn!
 • R Sempel

  3 maanden geleden
  Walgelijk Dierenmishandeling de beesten kunnen niets terug doen. Beseffen niet eens waarom ze mishandeld worden. Dit soort idioten hebben niets aan een taakstraf. Minimaal een 1 jaar Tbs zouden ze moeten krijgen.
 • Gertje

  3 maanden geleden
  Wat een triest volk nooit geen dieren meer laten houden wat dan spoor je niet echt verschrikkelijk.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Metershoge vlammen slaan uit bedrijfsbusje met daarin gasflessen
  Play

  Metershoge vlammen slaan uit bedrijfs­bus­je met daarin gasflessen

 2. Hans was doodziek, maar overwon het coronavirus
  Play

  Hans was doodziek, maar overwon het coronavi­rus

Arnhem e.o.