Heggenknipper houdt lommerrijke buurt in Arnhem in de greep: ‘Dit is een heel laffe streek’

VideoGeen struikrover maar een mysterieuze heggenknipper houdt een deel van de Arnhemse wijk Hoogkamp in zijn of haar greep. Met een snoeischaar viert de knipper zijn lusten bot op rododendrons, ligusterhagen en coniferen. Grote vraag is: waarom?   

19 reacties

 • haarlem

  9 maanden geleden
  Duidelijk een gevalletje van groen handhaving, top, misschien leren de vandalen (bewoners) hier wat van.Ideetje voor heel Nederland om het groen binnen het perceel te houden, anders is deze oplossing ook een idee voor andere plaatsen met straten vol groen overlast.Nu nog de camera's weg, want gevalletje AVG.
 • T. Fleuren

  9 maanden geleden
  Hier zou de gemeente weer eens iets aan moeten doen zoals dat in het verre verleden ook gebeurde! Brief in de bus en de bewoners zelf laten oplossen en anders door de gemeente snoeien en fikse rekening voor de bewoners! De ene heeft zijn haag keurig gesnoeid en bij de andere hangt de haag wel 1 tot 1 1/2 meter over de stoep. Laten wij allemaal de verantwoording voor onszelf nemen, dan voorkom je een hoop ergernis.... iedereen blij!
 • Jan Jans

  9 maanden geleden
  Iedereen met groene vingers ziet dat er hier deskundig is gesnoeid. Dit heeft niets met vandalisme te maken. Dit is ongevraagde burenhulp. Mensen met kinderwagen of rolstoel kunnen zo ook voort. Ga zo door!
 • Nexit

  9 maanden geleden
  Het is verboden om camera's op de weg te richten, daar moet nu dus op gehandhaafd gaan worden. Je mag er ook geen op je auto richten om de pyromaan te vangen.
 • Alert

  9 maanden geleden
  De Gelderlander dit is geen relevant nieuws, waarom in de krant bekend maken. Nu lok je weer mensen uit om hetzelfde te doen. Het bekende kat en muisspel, zoals de auto branden. Laat de politie en BOA s hun werk in stilte doen.
 1. De laatste afrekening van Incasso Cees: ‘Ik heb vreselijk wraak genomen op drie figuren die mijn leven hebben verwoest’
  PREMIUM
  reconstructie
  2

  De laatste afrekening van Incasso Cees: ‘Ik heb vreselijk wraak genomen op drie figuren die mijn leven hebben verwoest’

  ,,Iedereen wil een beest zijn. Totdat het tijd is om te doen wat beesten doen.” Op donderdag 19 november verandert Arnhemmer Cees J. (53) zijn profielfoto op Facebook in een halve wolvenkop, en plaatst een onheilspellend bericht. Vervuld van wraak schiet hij een dag later twee mannen dood. En zichzelf. Reconstructie van een bizarre vrijdag.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. TERUGKIJKEN | Dit was het landbouwdebat
  Play

  TERUGKIJ­KEN | Dit was het landbouwde­bat

 2. Baudet op campagne in Veenendaal: 'Vaccineren is onzinnig'
  Play

  Baudet op campagne in Veenendaal: 'Vaccineren is onzinnig'

Arnhem e.o.