Medewerkers van de Kinderboekenwinkel in Arnhem zijn blij met een afhaalloket vanaf volgende week
Volledig scherm
PREMIUM
Medewerkers van de Kinderboekenwinkel in Arnhem zijn blij met een afhaalloket vanaf volgende week © Rolf Hensel

Het afhaalloket als druppel op de gloeiende plaat: ‘Winkels staan op omvallen’

ARNHEM - Winkels mogen vanaf volgende week een afhaalloket openen bij hun zaak. Veel extra omzet zal het niet opleveren, somberen ondernemers. ,,Maar het scheelt wel veel werk.” 

4 reacties

 • Jan den Tien

  5 maanden geleden
  @Anton Helemaal mee eens. Maar Rutte geeftliever geld aan bedrijven dan de zorg, die hij al eerder tot op het bot heeft weg bezuinigd. Denk daaraan straks bij de verkiezingen!!!!
 • Anne Koiter

  5 maanden geleden
  Bestel zelf elk boek dat ik nodig heb lokaal bij de boekhandel...als iedereen dat nu doet? bol is onderdeel van ahold en die hebben voorlopig genoeg verdient. Laten we allemaal de lokale ondernemers steunen zodat we ook na deze ellende nog een mooi winkel aanbod hebben in Arnhem.
 • Anneke Dijk

  5 maanden geleden
  Waar blijven die noodziekenhuizen nou? En die extra ventilators? Het gaat nergens meer over behalve onze bevolking flink stressen voor de Great Reset. Dit is niet uit te leggen en hier gaan bestuurders voor opgepakt worden.
 • Anton van Driel

  5 maanden geleden
  Het lijkt wel of deze wanhoopsoproepen aan totale dovemansoren gericht zijn. Moet het gros van de middenstand, de echte motor van onze economie, nu finaal kapot gemaakt worden? Waarom niet opschalen van de zorg en de samenleving weer opengooien. Al die miljarden die 'ze' er nu tegen aan gooien kunnen ze beter deels in de zorg stoppen. Uiteindelijk moet dit alles weer betaald worden en uberhaupt een economie zou daarbij handig zijn.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.