Volledig scherm
PREMIUM
Duncan Laurence, winnaar van het Eurovisie Songfestival 2019. © ANP Kippa

Het Eurovisie Songfestival in GelreDome, dat kan helemaal niet

columnDinsdagavond speelde Vitesse een play-off-wedstrijd tegen FC Groningen. Terwijl Arnhem het Eurovisie Songfestival probeerde binnen te halen, ving ik gemopper op in GelreDome. Vitesse-supporters die zich niet wilden kwalificeren voor Europees voorrondevoetbal, want dat levert toch alleen maar teleurstelling op.

Eurovisie

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Jan Markink en GroenLinkser moeten Arnhemse bestuurscrisis oplossen

    Jan Markink en GroenLink­ser moeten Arnhemse bestuurs­cri­sis oplossen

    ARNHEM - Er wordt toch een poging gedaan de crisis in het Arnhemse college van burgemeester en wethouders op te lossen. Dat is de uitkomst van het debat dat de gemeenteraad van Arnhem woensdagmiddag en -avond heeft gevoerd over de bestuurscrisis. De raad nam met 19 tegen 20 stemmen een motie van de VVD aan waarin is vastgelegd dat Gelders gedeputeerde Jan Markink en een nader te bepalen GroenLinkser een eerste verkenning gaan uitvoeren tot een oplossing.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.