Volledig scherm
PREMIUM
Aranka Broekhuijsen en Priya Wannet in hun winkel aan de Arnhemse Sonsbeeksingel. © Erik van 't Hullenaar

Het gaat goed met Klarendal, maar hoe laat je dat zien?

zo gezienARNHEM - Het gaat goed met de wijk Klarendal in Arnhem. De bewoners geven de buurt een 7,6 en dat is fors beter dan tien jaar geleden, toen niet meer dan een magere 6,2 werd gescoord. Een gezellige mix van oorspronkelijke Klarendallers en 'modetypes' heeft de volkswijk ten goede veranderd.

Zo gezien
Een foto is niet zomaar een foto, daar is over nagedacht. Fotograaf en fotodocent Tom Meerman legt in deze rubriek uit wat je nog meer kunt zien in een foto.

Maar hoe breng je dat nu in beeld? Cijfers over ontwikkelingen die in prachtige beleidsstukken staan, worden op het gemeentehuis goed begrepen, maar in de krant word je daar niet wijzer van. Dan misschien gebouwen die mooi zijn opgeknapt? Beter nog is het om een mooi voorbeeld te zoeken waar de mensen en hun geslaagde projecten in beeld komen.

De Arnhemse meisjes Aranka Broekhuijsen en Priya Wannet hebben onlangs hun nieuwe winkel geopend aan de Sonsbeeksingel, in dit 'meest bruisende gedeelte van Arnhem'. Dat het geen conceptstore van een grote keten is, valt direct op. De smaak van de jonge winkeliers tekent het interieur en de handel. Denk niet dat je in een huiskamer zit, al vind je er luie stoelen, sfeerlampen, posters aan de muur, salontafels, geluidsinstallaties en een heuse poef. Dit is een vintagewinkel annex platenzaak.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.