‘Het idee de natuur tussen Arnhem en Nijmegen vol te bouwen verdient eigenlijk geen aandacht. Het idee valt gewoonweg niet serieus te nemen.’ Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
‘Het idee de natuur tussen Arnhem en Nijmegen vol te bouwen verdient eigenlijk geen aandacht. Het idee valt gewoonweg niet serieus te nemen.’ Foto ter illustratie. © Gerard Burgers

Het idee om Park Lingezegen vol te bouwen kan alleen maar ontstaan achter een bureau in Amsterdam

Column OnderlangsZie het maar als kiezelsteentje dat in je schoen belandt. Je haalt het steentje eruit en je hebt er geen last meer van. Maar soms ben je eigenwijs. Je hebt geen zin om je schoen uit te trekken. Je denkt: dat steentje schuift wel aan de kant als ik een beetje met mijn voet wiebel. 

3 reacties

 • erik roelofs

  3 maanden geleden
  Laat Provincie nou eenas doorpakken en voor Arnhem grond confisqeren van o.a. gem. Over Betuwe. En dan de grote groene weilanden ten westen van Schuytgraaf. Alleen landbouwgrond dat prima kan worden bebouwd tot aan A50. Overal goede ontsluitingen en voorzieningen en broodnodige ruimte voor Arnhemse woningen en bedrijven.
 • Hans de Graaf

  3 maanden geleden
  De meeste besluiten hierover worden genomen achter een buro in Den Haag door een ambtenaar die denkt dat er tussen Utrecht en de grens met Duitsland geen mensen wonen. En de politicus die het besluit neemt denkt alle 4 jaar een maandje aan de mensen die daar wonen.
 • John Bluhmen

  3 maanden geleden
  En houdt de Provincie ook goed in de gaten, want die zitten er niet mee..

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.