Een lege Korenmarkt, en dat blijft met de verlenging van de lockdown nog wel even zo.
Volledig scherm
PREMIUM
Een lege Korenmarkt, en dat blijft met de verlenging van de lockdown nog wel even zo. © Rolf Hensel

Het is nog altijd muisstil op de Arnhemse Korenmarkt: ‘Ik ben mijn baan kwijt, kon gewoon opzouten’

ARNHEM - Geen stromende biertappen, bonkende muziek of nachtelijke snacktaferelen. De Arnhemse Korenmarkt blijft met de verlenging van de tweede lockdown leeg en stil. 

5 reacties

 • Ik Ben het

  2 maanden geleden
  Gedurende de periode dat we mondkapjes zijn gaan dragen en dat restaurants en kroegen dicht moesten, is de besmettingsgraad niet hoger geworden. Ook de mensen die overlijden aan Corona hebben vaak een onderliggende problematiek. Waarom niet alles losgooien, economie laten draaien en zorgen dat kwetsbaren zichzelf beschermen? Nu word alles naar de knoppen geholpen. Er is straks niets meer over om extra zorgkosten of kosten voor WW-uitkeringen te kunnen dragen.
 • G Elderlander

  2 maanden geleden
  De wereld gaat kapot! Waarom? Omdat er 0,03% van de mensen aan Corona overlijden. Heel veel (nietszeggende) besmettingen en zeer weinig mensen hebben er daadwerkelijk last van. Wordt wakker mensen ! Laat je niets wijs maken! Dit is mijn mening en mag gepubliceerd worden.
 • Anton

  2 maanden geleden
  R, code zwart? Is daadwerkelijk iets om een crisis mee aan te duiden? Al die superlatieven uit de media zijn me weinig waard. De zorg zal ergens van betaalt moeten worden maar met het tempo waaroo de gehele economie vernietigt wordt, zal er weinig zorg overblijven. Tel daarbij alle mensen die letterlijk aan de grond komen te zitten. Allemaal door maatregelen die genomen zijn door mensen die elke maand hun ambtenarenloon op de 25e overgemaakt krijgen. Iedereen komt aan de beurt, ook de jaknikke
 • R

  2 maanden geleden
  U wil wat sneller richting code zwart?
 • Anton

  2 maanden geleden
  In Italie gaan 70.000 restaurants open als burgelijk protest. Zouden we hier ook moeten doen want de meesten hebben weinig meer te verliezen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Actievoerders weggestuurd bij Nijmeegs stadhuis na korte bezetting
  Play

  Actievoer­ders wegge­stuurd bij Nijmeegs stadhuis na korte bezetting

 2. Twee klanten op 19.000 m2: Loods 5 in Duiven is weer open
  Play

  Twee klanten op 19.000 m2: Loods 5 in Duiven is weer open

Arnhem e.o.