De A50 tussen Arnhem en Apeldoorn
Volledig scherm
PREMIUM
De A50 tussen Arnhem en Apeldoorn © David van Haren

Het lijkt verdacht stil op afgesloten A50, maar Rijkswaterstaat verzekert: ‘Er wordt keihard gewerkt’

ARNHEM - Geen dampende stoomwalsen of ronkende drillmachines: het leek zaterdag - de eerste dag van de afsluiting van de A50 - verdacht stil op de snelweg tussen Arnhem (Waterberg) en Apeldoorn (Beekbergen). Maar er werd wel degelijk al keihard gewerkt aan het wegdek, verzekert wegbeheerder Rijkswaterstaat.

11 reacties

 • william Driessen

  2 maanden geleden
  @Henk: ze werken van 's ochtends vroeg tot einde middag - daarom heb je ze misschien niet zien werken. Ook zij werken een uur of 8 per dag, net als jij.
 • Henk Berns

  2 maanden geleden
  Gisterenmiddag ben ik rond 17.30 er langs gekomen. Er reden een paar auto's maar er was geen enkele activiteit. Vanmiddag kwam ik rond 17.15 uur voorbij. Bijna alles stond stil. Geen 10 personen aan het werk gezien.
 • P.J. Van Brakel

  2 maanden geleden
  Je krijgt hier echt een vakantie gevoel van. Het lijkt net Duitsland. Op de terugweg naar huis was het zoeken naar degene die werkt. Ik heb 1 persoon gezien. De andere 149 zullen wel ondergronds wat gedaan hebben. De komende twee weken maar 45 minuten eerder vertrekken en extra tanken.
 • Eric Baltussen

  2 maanden geleden
  @William Driessen, waarschijnlijk waren die werkzaamheden buiten de vakanties. Dan is het doordeweeks toch een stuk drukker. Scheelt zo'n 20 tot 30%.
 • Ceciel Buijser

  2 maanden geleden
  Afgelopen zaterdagavond werd er op verschillende plaatsen op het traject heel hard gewerkt aan de weg. Dit is wel het goede moment, beste @Sam, ondanks alle andere werkzaamheden aan weg en spoor. Over een paar weken is de vakantie voorbij en dan moet Nederland zich weer massaal kunnen verplaatsen. Dus even de tanden op elkaar bijten en wat eerder van huis gaan, dan is er niks aan de hand.

In samenwerking met indebuurt Arnhem