Het kantoor, zoals hier bij Arnhem Centraal, zal nooit met het kantoor van voor de corona-crisis worden, verwachten grote bedrijven en organisaties. Thuiswerken zal definitief voet aan de grond krijgen, is de verwachting.
Volledig scherm
PREMIUM
Het kantoor, zoals hier bij Arnhem Centraal, zal nooit met het kantoor van voor de corona-crisis worden, verwachten grote bedrijven en organisaties. Thuiswerken zal definitief voet aan de grond krijgen, is de verwachting. © Rolf Hensel

Het werkende leven na corona: kantoor als ontmoetingsplek en thuis het nieuwe kantoor

ARNHEM - De samenleving zal nooit meer worden zoals voor de uitbraak van corona. Dat heeft de intelligente lockdown van drie maanden bewezen, stellen leidinggevenden van tien grote organisaties en bedrijven in Arnhem. Het kantoor wordt een plek van ontmoeting en thuis het nieuwe kantoor. 

 1. Melanie (26) wilde een Playstation5 kopen en werd bijna beroofd: ‘Rennen!’
  PREMIUM

  Melanie (26) wilde een Playstati­on5 kopen en werd bijna beroofd: ‘Rennen!’

  OOSTERHOUT - Melanie (26) uit Arnhem wilde haar man dolgraag verrassen met de nieuwe PlayStation 5. Via Marktplaats zag ze dat iemand in Oosterhout die te koop had staan en dus maakte ze een afspraak. Ondanks alle maatregelen die ze getroffen had voor een veilige overdracht liep de afspraak anders dan verwacht. Met een mislukte beroving tot gevolg. ,,In het allerergste geval rij ik voor niks, maar hier had ik niet aan gedacht.”

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Dit mondkapje verandert van kleur door je ademhaling
  Play

  Dit mondkapje verandert van kleur door je ademhaling

 2. Brabantse schapenboeren vrezen voor wolf: 'Mijn hart sloeg over'
  Play

  Brabantse schapenboe­ren vrezen voor wolf: 'Mijn hart sloeg over'

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.