Volledig scherm
Het Historisch Museum Arnhem zal op gaan in het Erfgoedcentrum. Dat wordt gevestigd in het Kenniscluster (artist impression).

Historisch Museum Arnhem sluit deuren

ARNHEM - Het Historisch Museum Arnhem sluit na komend weekeinde haar deuren. Na afloop van de tentoonstelling Verborgen leven komt er geen nieuwe expositie en blijft het voormalig Burgerweeshuis aan de Bovenbeekstraat voor publiek gesloten.

Het HMA zal op gaan in het Erfgoedcentrum. Dat wordt gevestigd in het Kenniscluster, de nieuwbouw waar ook Bibliotheek, Kunstbedrijf Arnhem en Volksuniversiteit onderdak krijgen.

Het Erfgoedcentrum wordt opgericht door HMA, Gelders Archief en Gelderland Bibliotheek. Het wordt een semi-permanente tentoonstelling over de geschiedenis van Arnhem. Die komt zowel op de begane grond als de 'loopstraat' van het Kenniscluster.

Bekijk ook ons dossier over Rijnboog.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.