Een vlag van Droomparken en Vitesse bij stadion GelreDome in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Een vlag van Droomparken en Vitesse bij stadion GelreDome in Arnhem. © Pro Shots

Hoe de droomsponsor van Vitesse voor sommigen een nachtmerrie vormt

ARNHEM - Wanneer Vitesse morgen aftrapt voor het nieuwe voetbalseizoen, gebeurt dat met Droomparken als hoofdsponsor op het geel-zwarte shirt. De gedroomde geldschieter voor Vitesse. Maar voor enkele (oud-) bezitters van een recreatiehuis is de onderneming een nachtmerrie.

‘Wat heb ik gedaan?’ Joke* zit nog geen twee minuten achter het stuur van haar auto wanneer de wanhoop bij haar toeslaat.

Normaal gesproken is ze ‘ongelooflijk kritisch’, maar nu heeft ze zomaar tijdens een open dag van Droomparken haar handtekening gezet onder een contract. Even daarvoor had ze nog een rondje in een golfkar gemaakt over een lommerrijk recreatiepark. Joke zou euforisch moeten zijn, want ze is nu eigenaresse van een recreatiewoning op een toplocatie. Maar ze heeft spijt van de ‘krabbel’. ,,Achteraf de grootste fout van mijn leven.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.