Een vlag van Droomparken en Vitesse bij stadion GelreDome in Arnhem.
Volledig scherm
PREMIUM
Een vlag van Droomparken en Vitesse bij stadion GelreDome in Arnhem. © Pro Shots

Hoe de droomsponsor van Vitesse voor sommigen een nachtmerrie vormt

ARNHEM - Wanneer Vitesse morgen aftrapt voor het nieuwe voetbalseizoen, gebeurt dat met Droomparken als hoofdsponsor op het geel-zwarte shirt. De gedroomde geldschieter voor Vitesse. Maar voor enkele (oud-) bezitters van een recreatiehuis is de onderneming een nachtmerrie.

12 reacties

 • Marco

  3 jaar geleden
  Ach gut, De Gelderlander heeft weer iets gevonden om Vitesse zwart te maken.Triest om Vitesse er bij te halen.
 • Rejoen

  3 jaar geleden
  Iedere investeerder verdient zijn geld wel eens over de rug van de ander. Of dacht je dat Marcel het allemaal zo netjes doet. Afgelopen tijd toch een aantal bedrijven naar de knoppen laten lopen die gered hadden kunnen worden. Denk dat die werknemers ook niet blij zijn met het noemen van de naam Boekhoorn....
 • Wim

  3 jaar geleden
  Radar brengt niet voor niets zo’n item in de uitzending. En nu wordt door de directie van Droomparken vroomheid met de mond beleid, echter de daden is waarop men dient te worden afgerekend. De directie weet ook dat te grote zichtbaarheid niet handig is bij het doen van zaken.
 • HermanEinfach

  3 jaar geleden
  Volgende week graag een pagina groot nieuws over:Hoe de hoofdsponser van Ajax, Ziggo, voor veel mensen een nachtmerrie vormt.
 • Pjotter

  3 jaar geleden
  Een club die pretendeert tot de top te behoren is aan zijn status verplicht om (potentiele) sponsors meer dan zorgvuldig door te lichten op hun soliditeit en (gebrek aan) reputatie. Een directeur van Vitesse die zegt dat ze een fantastische sponsor hebben, heeft dus zijn huiswerk niet goed gedaan. De business van dit soort sponsors is over het algemeen van enigszins dubieuze aard.
 1. Leeftijdsdiscriminatie in de sport onder het mom van corona? Wij zijn 27+ en mogen niet meedoen
  PREMIUM
  12

  Leeftijds­dis­cri­mi­na­tie in de sport onder het mom van corona? Wij zijn 27+ en mogen niet meedoen

  Sporters mogen vanaf woensdag 3 maart eindelijk weer in teamverband in de buitenlucht trainen. Maar dat geldt lang niet voor iedereen. Wie 27 jaar of ouder is, heeft pech en mag niet meedoen. Zij mogen nog steeds alleen in tweetallen trainen en ook nog eens op 1,5 meter afstand van elkaar. Er is weinig begrip voor wat je ‘leeftijdsdiscriminatie onder het mom van coronavirus’ kunt noemen.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons
  Play

  Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons

 2. Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstratie
  Play

  Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstra­tie

Arnhem e.o.