Herdenking voor de 73-jarige Arnhemmer, een gepensioneerd docent, die oktober jongstleden vlakbij zijn woning in de Arnhemse wijk Spijkerkwartier om het leven kwam, nadat hij belaagd werd door een groepje jongens.
Volledig scherm
PREMIUM
Herdenking voor de 73-jarige Arnhemmer, een gepensioneerd docent, die oktober jongstleden vlakbij zijn woning in de Arnhemse wijk Spijkerkwartier om het leven kwam, nadat hij belaagd werd door een groepje jongens. © Rolf Hensel

Hoe de pedohunt bij Arnhemmer Jan (73) gruwelijk misliep: ‘Op die leeftijd laat je je meeslepen’

ARNHEM - Tien jongens uit gegoede gezinnen zoeken sensatie in het jagen op mannen die pedofiel zouden zijn. Het eindigt met de dood van Jan (73). Hoe heeft het zover kunnen komen? 

10 reacties

 • Martin Smolders

  2 maanden geleden
  Hard straffen want de waarschijnlijk emotioneel verwaarloosde rijkeluiszoontjes hebben geen enkel respect of gevoel in hun mars. Door verveling en digitale agressieve videospelletje genieten ze van geweld... Verziekte geesten die jeugd tbs verdienen om geherprogrammeerd te worden.
 • Erik Opdam

  2 maanden geleden
  “Ze wilden hem alleen laten schrikken”, aldus moeder. Door hem onderuit te schoppen? Door op zijn hoofd, o nee op zijn bril te stampen? Zwijg voortaan, da’s beter.
 • Max Woods

  2 maanden geleden
  @pvdkaa, ja natuurlijk, daar ben je toch ouder voor? Wat zou jij doen dan? Natuurlijk speelt groepsdruk hier een rol! Natuurlijk wilde geen van deze kinderen dit resultaat. Ik lees ook nog dat iemand dit een gruwelijke moord vindt. Hoe erg ook, salsa je iemand een duw geeft, bewust of onbewust en die valt ongelukkig dan is dat géén moord. Ik snap de emotionele reactie en uiteindelijk zijn er hier alleen maar verliezers. Ook bij die kinderen zal dit hun hele leven een plek in hun ziel hebben.
 • Harrie Derksen

  2 maanden geleden
  Een keiharde rechtvaardige straf voor deze daders en niets anders.
 • Klaas Houthakker

  2 maanden geleden
  Oh de toekomst van de jongetjes is natuurlijk zoveel belangrijker. Stel je voor dat hun namen bekend zouden worden. Er is wel iemand overleden!

In samenwerking met indebuurt Arnhem

 1. Rijd met ons mee over de gloednieuwe Europaweg
  Play

  Rijd met ons mee over de gloednieu­we Europaweg

 2. Twee auto's total loss na aanrijding met vrachtwagen in Ede
  Play

  Twee auto's total loss na aanrijding met vrachtwa­gen in Ede

Arnhem e.o.