Hoe een dakloze Tsjech (39) op een trolleyleiding tientallen hulpverleners uren bezig kan houden

reconstructieARNHEM - Meer dan drie uur hield een man in Arnhem maandag tientallen hulpverleners en politiemensen bezig. De hoofdingang van station Arnhem Centraal was al die tijd afgesloten, het busverkeer lag stil. Veel reizigers zagen hun reis op sinterklaasavond geblokkeerd door rood-wit lint. Waarom duurde het zó lang? Een reconstructie.

6 reacties

 • Harm Hillevreugd

  2 maanden geleden
  Mag aannemen dat de hulpverlening niet in Nederland plaats vindt
 • Eelco de Boer

  2 maanden geleden
  Je zou zo'n clown voor alle gemaakte kosten verantwoordelijk moeten maken, maar van een dakloze Tsjech zal wel niets te halen zijn helaas.
 • Wil Kaap

  2 maanden geleden
  Verdovingsgeweer lenen bij burgers zoo.
 • Janus Lange

  2 maanden geleden
  Ongelooflijk dat dit 3 uur heeft kunnen gebeuren. Volgende keer resoluut ingrijpen maar ik begrijp het wel. De hele kwestie ligt onder een vergrootglas, iedereen kijkt, iedere filmt en iedereen heeft een mening. O wee als de verantwoordelijke mensen iets doen wat in de publieke opinie verkeerd valt. Tja dan duurt het 3 uur
 • Jack Hendriks

  2 maanden geleden
  Triest, deze man heeft zeker hulp nodig en zo lopen er veel meer in Arnhem rond. Dit krijg je wanneer er bezuinigd op de GGZ. Het programma Bureau Arnhem liet achter de schermen zien, de oproepen waar de hulp van de politie werd gevraagd. Blijkt dat 9 van de 10 belletjes over en om verwarde personen gaat.

In samenwerking met indebuurt Arnhem