Rolf Hensel
Volledig scherm
PREMIUM
© Rolf Hensel

Hoe Renkum in een half uur een miljoen rijker werd

RENKUM - Moviera is boos op de gemeente Renkum over de winst van 1 miljoen euro die de gemeente maakte bij de doorverkoop van een perceel grond en opstal van de instelling. Moviera wil financiële compensatie. Wethouder Jasper Verstand is zich van geen kwaad bewust.

9 reacties

 • Romulus

  2 jaar geleden
  Een gemeente is geen gewoon bedrijf of een particuliere persoon!De gemeente heeft een publieke verantwoordelijkheid. Om mensen met alleen een korte termijn geheugen te helpen?In mei dit jaar moest de gemeente Renkum nog noodgedwongen één miljoen bezuinigen op de jeugdzorg....Zo, daar hoeft nu niet meer op bezuinigd te worden nu dat geld weer binnen is!
 • lily of the valley

  2 jaar geleden
  ik vrees het ergste
 • Brabo

  2 jaar geleden
  Dusssss Als ik een huis koop en snel verkoop met veel winst moet ik dat afstaan aan degene waar ik het van gekocht heb? Dat slaat natuurlijk nergens op. Renkum heeft het misschien slim aangepakt maar dat is niet verboden lijkt mij
 • DDd

  2 jaar geleden
  Echt triest dit gemeente Renkum!
 • Romulus

  2 jaar geleden
  Voor Moviera inderdaad erg zuur.Nu heeft de gemeente Renkum wel een miljoen extra in de kas voor de WMO en de jeugdzorg o.i.d.!Als het daar niet aan besteed gaat worden? Dan begint het handelen van de gemeente ordinair en onwelriekend te worden.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.