Drukte op het Kootwijkerzand tijdens de lockdown.
Volledig scherm
PREMIUM
Drukte op het Kootwijkerzand tijdens de lockdown. © ANP

Hoe we er massaal op uit trekken in deze lockdown: weg uit de binnenstad, massaal de natuur in

ARNHEM/NIJMEGEN - Ontspannen in de natuur of shoppen in het buitenland. Ondanks het advies om zoveel mogelijk thuis te blijven, trekken we er massaal op uit. Winkelcentra van grote steden zien bezoekersaantallen teruglopen, terwijl de natuurgebieden volstromen.

2 reacties

 • Wilhelmus Liebrand

  4 dagen geleden
  Zou het alleen aan Covid liggen of ook aan de bijna ziekmakende , toegenomen bevolkingsdichtheid met bijbehorende problemen in de meeste binnenstedelijke gebieden. Moet er niet aan denken in zo,n stressvolle omgeving te wonen of werken.
 • Anton van Driel

  4 dagen geleden
  Prima artikel weer hoor.. een beetje feel good vermengd met de harde lockdownrealiteit overgoten met een wat zurig/bitter sausje van nuttige adviezen (wel binnen de paden blijven eh mevrouwtje).
 1. ‘Waar moet ik heen dan, ik ben geen hond, toch?’, in de De Duif in Arnhem hebben daklozen weer een naam
  PREMIUM
  podcast
  3

  ‘Waar moet ik heen dan, ik ben geen hond, toch?’, in de De Duif in Arnhem hebben daklozen weer een naam

  ‘Tja, jij had natuurlijk gehoopt op een beetje reuring vanavond, maar zo gaat het meestal, hoor. Mensen zijn blij als ze kunnen slapen”, zegt Edmund Boering van nachtopvang De Duif. Jeroen van Bergeijk liep een maand mee op verschillende plekken in de daklozenopvang van Arnhem en vertelt de verhalen achter de cijfers. Over maximaal drie suikerklontjes in de koffie, mensen in afwachting en halve liters in het Musispark.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.