De Eusebiuskerk in Arnhem. Het laatste geld voor de ingrijpende renovatie en verbouwing is nu binnen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Eusebiuskerk in Arnhem. Het laatste geld voor de ingrijpende renovatie en verbouwing is nu binnen. © Rolf Hensel

Hoerastemming bij Eusebiuskerk Arnhem na provinciale subsidie: ‘Eind 2021 zijn we klaar’

ARNHEM - Met de 2,5 miljoen euro die de provincie Gelderland woensdagavond beschikbaar stelde voor de Arnhemse Eusebiuskerk, kan de restauratie worden voltooid. ,,Dit is echt fantastisch. Eind 2021 zijn we klaar.”

5 reacties

 • Sjakie

  2 jaar geleden
  We 2,5 miljoen uitgeven aan een monument en geen geld over hebben voor de jeugdzorg. Het is maar hoe je prioriteiten stelt?
 • gerrit59

  2 jaar geleden
  Weer weggegooid geld. Zonde. Afbreken en nieuwbouw flats van 103 meter hoog.
 • Pim

  2 jaar geleden
  Het is ongelooflijk dat ze  n u  n o g  met de restauratie van dit zandkasteel bezig zijn.Ook vorige eeuw zijn er al een aantal geldverslindende projecten geweest die op een of andere manier toch niet het gewenste effect hadden. Maar wel leuk voor de aannemer en zijn personeel.Wat ik dan weer aardig vind, is het verbinden van de grafkelders. Komt er ook een spookroute door de kelder, waar de geesten van de overledenen zich kunnen manifesteren?
 • Bert

  2 jaar geleden
  Dat moet haast een gouden gebouw zijn zoveel het gekost heeft.
 • nelb

  2 jaar geleden
  2,5 miljoen voor het weghalen van wat stijgers en betaalde vakantie tot 11 januari...Zaken doen en onderhandelen zijn ze bij de gemeente arnhem verleerd...Overigens geldt dat voor alle overheden, geen wonder dat ze in brussel maandelijks miljarden bijdrukken, ze leven er allemaal zwaar op de pof.. 

In samenwerking met indebuurt Arnhem