Alexander Pechtold en Wouter Koolmees arriveren hand in hand op het Binnenhof voor aanvang van een overleg over de vorming van een kabinet. Zij deden mee aan de solidariteitsactie voor twee homo´s die in Arnhem werden mishandeld omdat zij hand in hand over straat liepen.
Volledig scherm
PREMIUM
Alexander Pechtold en Wouter Koolmees arriveren hand in hand op het Binnenhof voor aanvang van een overleg over de vorming van een kabinet. Zij deden mee aan de solidariteitsactie voor twee homo´s die in Arnhem werden mishandeld omdat zij hand in hand over straat liepen. © ANP

Homohaat wordt maar zelden bestraft, wel als er ‘vieze’ of ‘gore’ wordt gebruikt

ARNHEM - Homohaat wordt maar zelden bestraft. De ongeveer 1500 aangiftes en meldingen leiden jaarlijks tot maar 7 à 8 veroordelingen. ,,En dan ook nog tot lage straffen”, stelt woordvoerder Philip Tijsma van homobelangenvereniging COC.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

  1. Kattenbeul doordrenkt katten met frituurvet

    Kattenbeul doordrenkt katten met frituurvet

  2. Zware aardbeving in zee treft Turkije: doden en tientallen gewonden
    Play

    Zware aardbeving in zee treft Turkije: doden en tientallen gewonden

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Arnhem e.o.