Gedupeerden van het toeslagenschandaal kwamen eerder dit jaar in protest op de Dam.
Volledig scherm
PREMIUM
Gedupeerden van het toeslagenschandaal kwamen eerder dit jaar in protest op de Dam. © ANP

Honderden slachtoffers toeslagenaffaire melden zich, Arnhemse noodkreet over afhandeling

Vele honderden inwoners van deze regio zijn in de voorbije maanden in beeld gekomen als slachtoffer van de toeslagenaffaire. Terwijl de afhandeling van het nationale schandaal hapert, loopt de hoeveelheid mogelijke gedupeerden nog altijd op.

6 reacties

 • Hans Jacobs

  1 maand geleden
  Sommige hebben het over gelukszoekers. Geluk Kun je niet zoeken maar zit in je of niet.
 • Anton van Driel

  1 maand geleden
  Klopt M reuzer. En het hypocriete is dat we allemaal oh zo solidair zijn als t gaat over corona maar zolang we er zelf maar warm bij zitten, dan kan die hele toeslagenaffaire de meesten niks schelen.. applausje voor de zorg, een klap in t gezicht van de politie.. allemaal loze woorden net zoals die vermeende solidariteit die er in dit land zou moeten zijn. Nou die is er niet kan ik vast verklappen.
 • Joop Manuels

  1 maand geleden
  De afgelopen jaren is er ontzettend veel kapot bezuinigd door de regering die er al veel te lang zit en Nederland naar de afgrond brengt.
 • Gerrit Louter

  1 maand geleden
  Wat functioneert er eigenlijk nog wel goed in ons land...het is een warboel met vaccineren en testen bij GGD , een,nationale schande bij de belastingen , bij het Coa die vergeten om gelukszoekers uit veilige landen uit te zetten , bij de politie...die net als Boa,s en handhaving nooit tijd hebben als je ze nodig hebt , een demissionaire regering waar je ook al niets aan hebt , dit alles bij elkaar maakt het leven dat ook almaar duurder word , het er voor de mensen niet gemakkelijker op...
 • bart verplak

  1 maand geleden
  Bureaucratische waanzin dat hele toeslagen systeem. Iedereen is er slachtoffer van.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.