ANP
Volledig scherm
© ANP

Hoofdrolspeler Geldergate nu verdachte in wietzaak

ARNHEM - De vroegere directeur van Gelderland Event, Eep L. (71) en een vriend van hem (69) uit Arnhem moesten zich maandag verantwoorden voor de rechtbank in Arnhem in verband met de vondst van een hennepstekkerij aan de Middelkampseweg in Gameren.

2 reacties

 • Jan Rouffaer

  3 jaar geleden
  Eindelijk gerechtigheid....kennen zijn grote vrienden hem nog op Papendal/nocnsf? Zeker " vergeten"???
 • Appie

  3 jaar geleden
  twee eerdere verdenkingen hebben tot vrijspraak geleid.. tja... mag toch hopen dat deze verdenkingen wel gaan meewegen in deze uitspraak ?
 1. Ondanks lichte stijging coronapatiënten gaat alle zorg in Rijnstate in Arnhem gewoon door. Geen noodmaatregelen zoals in andere ziekenhuizen nodig
  PREMIUM
  2

  Ondanks lichte stijging coronapa­tiën­ten gaat alle zorg in Rijnstate in Arnhem gewoon door. Geen noodmaatre­ge­len zoals in andere ziekenhui­zen nodig

  ARNHEM - Alle zorg, gepland, spoed en intensive care, gaat in het Arnhemse ziekenhuis Rijnstate gewoon door. Er is weliswaar sprake van een lichte stijging van het aantal coronapatiënten, maar die kan zogezegd goed worden opgevangen. Ook het speciale programma om uitgestelde zorg in te halen, veroorzaakt door eerdere coronagolven, komt niet in het gedrang.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.