Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie: 60 procent van het publiek komt naar Hoogte80 vanwege de ‘nomadensfeer’. © Irie Photography

Hoogte80 Festival in Arnhem: ‘Een vierdaagse van sfeer’

ARNHEM - Stadspark Hoogte80 op de Geitenkamp in Arnhem is van 30 mei tot en met 2 juni een outdoorpodium voor theater, muziek en dans. Tel daar het formidabele uitzicht bij op en je hebt een formule die al elf jaar 25.000 bezoekers trekt.

Noem het gerust een volwassen feest, een vierdaagse van sfeer, spannende programmering en vooral... van ontmoeting.

Buurtbewoners, kunstenaars en liefhebbers van theater en fratsen genieten samen 'op de bult'. Ontmoeting is volgens de organisatoren ook de sleutel tot succes. ,,Contact en uitwisseling zorgen voor verbondenheid, juist als het gaat om mensen die niet hetzelfde zijn, denken of leven. Het Hoogte80 Festival faciliteert dit door de mogelijkheid voorstellingen te bezoeken en het daar samen over te hebben", zegt organisator Harold Oddens.

‘Met de hoed’

In samenwerking met Rozet ontwikkelde Kunst op de Bult een wervelend cultureel programma. De Bult-tent is gevuld met lokaal talent, theater, muziek, workshops en een open podium waar iedereen kan optreden. Om kunst en cultuur voor iedereen bereikbaar te maken, zet de organisatie dit jaar nadrukkelijk in op een programma dat werkt 'met de hoed'. Je betaalt wat je missen kunt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Arnhem

Arnhem e.o.